Ellee-Exclusive Event

Zet 17 juni in je agenda, want je wilt het Ellee-Exclusive Event niet missen! Een te gekke online happening voor wimper- en wenkbrauwstylisten over de hele wereld.

We gaan het hebben over de nieuwste trends, de handigste trucjes, met sprekers als Otto Mitter  en Shannon Boyle.  Maar dat is nog niet alles – onze eigen Roos zal een Inspirational Business Talk geven die je niet wilt missen! Je kunt al je brandende vragen stellen én er wacht een verrassing op je aan het einde!

Dit event is voor iedereen, dus Elleebana-stylisten én alle anderen beauty professionals zijn van harte welkom. En wacht, er is meer: de eerste 100 stylisten die een ticket scoren met de code COCOHOUSE, krijgen hun ticket cadeau van COCO House of Beauty! Hoe tof is dat?

SPREKERS

Barbara Bekatorou

Barbara is een Elleebana Master Trainer en distributeur voor Griekenland, Cyprus en Israël. Als een gerespecteerde internationale jurylid en spreker is Barbara geëerd met de prestigieuze “Trainer van het Jaar” en “Mentorschap” prijzen, waarmee haar uitzonderlijke bijdragen en toewijding aan de wimper- en wenkbrauwindustrie worden erkend.

Roosmarijn Leenheer-Algra

Roosmarijn, geboren in Nederland, is een 36-jarige moeder, echtgenote en serie-ondernemer sinds haar 19e. Als investeerder en wereldreiziger verbindt ze zich met mensen over de hele wereld. Roosmarijn’s ondernemingen omvatten restaurants, startups, scale-ups, coaching, vastgoed en de schoonheidsindustrie.

Otto Mitter

Maak kennis met Otto, een pionier in de wereld van wimpers. Met een geest zo scherp als zijn vaardigheden, grapt hij dat hij praktisch geboren is op een massagebed! Al bijna drie decennia is hij de drijvende kracht achter Elleebana’s ongeëvenaarde succes. Zijn naam is synoniem met uitmuntendheid in de wimperindustrie, waardoor hij een begrip is onder schoonheidsliefhebbers wereldwijd.

Shannon Boyle

Shannon, een Elleebana lash lift lover en docent gevestigd in Belfast, Noord-Ierland, heeft meerdere wimperprijzen gewonnen. Ze is toegewijd aan het delen van meer dan tien jaar expertise met onze steeds groeiende gemeenschap en helpt je om elke keer consistente resultaten te behalen.

Kelly Fitzmaurice

Met meer dan twee decennia toeweiding aan de schoonheidsindustrie, staat Kelly als een baken van kennis en innovatie. Bekend om haar expertise, heeft ze industrieprijzen gewonnen, jureringspanels vergezeld en publiek geboeid als spreker op prestigieuze evenementen.

Kintija Belska

Kintija is een ElleeExclusive evenementenorganisator die sinds 2017 innovatief is in de schoonheidsindustrie. Als regelmatige spreker en jurylid op evenementen heeft Kintija verschillende ondernemersprijzen gewonnen, waarmee ze haar expertise en invloed op het vakgebied toont.

Agenda

  • 21:00 | Openingsspeech door de organisator – Kintija 
  • Het voorkomen van teleurstellende of te sterk bewerkte resultaten.
  • Lotions plaatsing voor een dramatische wimperlift – Shannon Boyle
  • Wimperlift tips voor moeilijke oogvormen
  • Tips voor de Brow lift-service, het beheren van klantverwachtingen en het verbeteren van de resultaten – Barbara Bekatorou
  • Hoe kan Elleebana je helpen de best mogelijke stylist te zijn?
  • 10 manieren om nieuwe wimperliftklanten aan te trekken voor jouw bedrijf.
  • Voorop blijven lopen: Wat is nieuw voor wimperlifting en wenkbrauw liften in 2024? – Otto Mitter
  • Inspirational business talk – Roosmarijn Leenheer-Algra
  • Q&A

ELLEEVATE'S innINNOVATIVE formula contains:

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?