Elleeplex Profusion

DE NEXT GENERATION WIMPER & WENKBRAUWLIFT

Elleebana heeft altijd voorop gelopen in de ontwikkeling van producten voor het verbeteren van wimpers en wenkbrauwen, en door de jaren heen hebben we de kans gehad om samen te werken met enkele van de grootste denkers en stylisten in de branche.

Ja, we hebben een geweldig product met ons Elleebana One Shot Lash Lift System, we zijn zo trots op het one shot-systeem en dat blijft ook zo. Maar er is altijd ruimte voor innovatie en om ons aanbod uit te breiden voor onze wereldwijde familie. We hebben geluisterd naar duizenden technici en klanten over de hele wereld en onze productie-ideeën op tafel gelegd en gekeken naar wat we kunnen doen om te voorzien in de behoeften van stylisten die zowel wenkbrauw- als wimperlifting willen aanbieden met dezelfde lotion.

De beste resultaten

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de volgende generatie van wimper- en wenkbrauwlifting hier is. Na 2 jaar ontwikkeling en klinische proeven is Elleebana trots om Elleeplex Profusion te presenteren.

Voor de beste resultaten wordt alleen de REGEN 2.0 aanbevolen om te worden gemengd met deze laminering- en tintnuances. 

Let op: de oude REGEN kan niet worden gemengd met de kleur- of laminatielotions.

De voordelen

– Gebruik van een cysteamine HCL-actief en zonder thioglycolaat voor zachte en effectieve wimperlift-/laminatieresultaten, die overprocessing  minimaliseren en de gezondheid van de wimpers behouden.
– Een synergetisch systeem met het ‘Re-Gen – Next Gen’ systeem, dat de hydratatie en kracht in de wimpers verhoogt voor optimale resultaten en wimpergezondheid.
– Langdurige resultaten van 6 tot 8 weken met verminderde kans op onregelmatige uitgroei in de wimpergroeicyclus.
– Snelle behandeling en verwerkingstijd, met minimaal onderhoud dankzij eenvoudig te gebruiken eenmalige sachets.
– Geschikt voor wenkbrauw-laminering, waardoor je met vertrouwen onhandelbaar of naar beneden groeiend wenkbrauwhaar recht kunt maken.
– Versterkt, hydrateert en beschermt de wimpers.
– Vegan vriendelijk.
– Geeft het uiterlijk van langere en vollere wimpers zonder het gebruik van extensions.

Downloads

Klik op de onderstaande link om de Elleeplex Profusion instucties en/of aftercare flyers te downloaden.

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?