Elleebana Brow Henna

ELLEEBANA BROW HENNA, DE NIEUWE GENERATIE IN PROFESSIONELE WENKBRAUW VERF

De innovatieve formule van Elleebana helpt om het haar te versterken, de groei te herstellen en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen te behouden. Ons professionele assortiment Elleebana Brow Henna bestaat uit 5 zeer gepigmenteerde, luxe kleuren, perfect voor elk huidtype en teint, en kan eenvoudig worden gemengd en aangepast om echte wenkbrauw magie te creëren.

De kleurstoffen van Elleebana’s Brow Henna zijn afkomstig van een Hennaplant of Hennaboom. De hoogste kwaliteit van Henna wordt verkregen wanneer deze wordt geëxtraheerd uit de bladeren en bloemen van de hennaplant en biedt veel betere huidkleuring of wenkbrauwkleuring.

Kleur van zeer hoog niveau

Elleebana heeft vele jaren gewerkt om de best mogelijke leveranciers van de hoogste kwaliteit hennaplanten te vinden en gebruikt een productieproces dat de integriteit van de kleur tot een zeer hoog niveau behoudt.

De manier waarop Elleebana Brow Henna werkt op de haar- en huidstructuur is ongelooflijk uniek in vergelijking met verven. Verven gebruikt een oxidant om de cuticula van het haar te openen en kleur door het oxidatieproces door te dringen tot de cortex van het wenkbrauwhaar. Henna daarentegen gedraagt zich als een deken over het haar en biedt een coating aan de haaras, waarbij alleen de bovenste lagen van de haarcuticula worden bedekt. Dit helpt om het haar en de wenkbrauwen er dikker, zachter en gladder uit te laten zien.

De voordelen

Met gehydrolyseerde eiwitten, een vitaminecomplex en antioxidanten helpt Elleebana’s Brow Henna om de haargroei te versterken en te herstellen en verbetert het de natuurlijke conditie van de wenkbrauwharen.
Perfect voor mensen die te veel hebben geëpileerd of nog steeds herstellen van een nachtmerrie waxervaring.

Deze unieke toevoegingen aan het assortiment zijn innovatief en zetten het merk apart van zijn concurrenten, en zijn een ware geniale evolutie voor wenkbrauwversterkingsservices.

• 98% Natuurlijke wenkbrauwverf met als bonus een huidvlek
• Meer dan 100 toepassingen per fles kunnen worden bereikt
• Zachte en innovatieve formule
• Kan tot 2 – 14 dagen op de huid blijven zitten en vele weken op het haar
• Geen ammoniak of waterstofperoxide
• Veganistisch en dierproefvrij

Henna kan gemakkelijk worden opgenomen in jouw salon en is ook een geweldige upsell voor onze al wereldwijd bekende One-Shot Lash Lift-behandeling, waarbij de henna-verwerkingstijd niet meer dan 20 minuten in beslag neemt. Het vult gemakkelijk het regime van klanten voor het liften van wimpers aan en zorgt voor een aanzienlijk uurproductiviteit voor salons die ervoor kiezen om een Henna Brow-behandeling aan te bieden in combinatie met een wimperliftbehandeling.

Downloads

Klik op de onderstaande link om de Elleebana Brow Henna Kleurenkaart te downloaden, een bron boordevol toonaangevende informatie over Elleebana Brow Henna mengverhoudingen en verwerkingstijden!

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?