Elleebana Lash Lift

HET MEEST GELIEFDE WIMPERLIFTINGSYSTEEM TER WERELD!

Elleebana Lash Lift stelt je in staat om je klanten weelderig gelift wimpers aan te bieden die tot wel 8 weken lang meegaan na slechts één veilige professionele behandeling van 20 minuten. De resultaten blijven behouden, zelfs na het douchen of zwemmen.

Wimperlifting opent de ogen, geeft de indruk van langere, dikkere, donkerdere wimpers en vereist veel minder onderhoud dan wimperextensions. Elleebana Lash Lifting maakt gebruik van een veilig chemisch proces om de disulfidebindingen van het haar af te breken en de wimper te heroriënteren in een nieuw gelift model. Onze eenvoudig te gebruiken, niet-verspillende, eenmalige sachets zijn veilig, hygiënisch en handig, waardoor je klanten elke keer perfecte wimperlifts krijgen.

Elleebana Startkit One Shot Lash Lift

Hoogwaardige producten

Bij Elleebana streven we er voortdurend naar om te voldoen aan de behoeften van onze markt. Na het luisteren naar feedback van wimperstylisten, hebben we begrepen dat sommigen een ongelijke balans van overgebleven sachets ervaren tijdens de behandelingen. Daarom hebben we deze individuele pakketten ontwikkeld, waardoor je precies de juiste hoeveelheid product krijgt die jij nodig hebt, zonder verspilling.

Met Elleebana kun je met vertrouwen een professionele behandeling uitvoeren, wetende dat je werkt met hoogwaardige producten die zorgen voor prachtige resultaten die langdurig blijven. Ontdek de perfecte harmonie tussen efficiëntie en kwaliteit met de Elleebana individuele Dermatologisch Geteste Lift lotions.

De voordelen

– Snellere toepassingstechnieken bespaart tijd – behandeling van 20 minuten!
– Maakt perfecte positionering van wimpers mogelijk
– Formaldehydevrij
– Geavanceerde formule met voedende en conditionerende eigenschappen
– Lift wimpers vanaf de wortel
– Vermindert overkrulling van de wimpers
– Creëert de illusie van langere wimpers
– Opent de ogen 
– Geschikt voor korte of lange wimpers
– Een uitstekend alternatief voor wimperextensions
– Eenmalige sachets – hygiënisch – geen verspilling – snelle verwerking
– Geavanceerde salon- en thuisverzorging om de gezondheid van de wimpers op peil te houden
– Verkrijgbaar in  10-shot verpakking (10 lift- en 10 setlotions), 5-shot verpakking (5 lift- en 5 setlotions), en verkrijgbaar in individuele verpakkingen van 10 lift lotions of 10 set lotions.

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?