Elleebana Lift Lockers

Onze Lift Lockers zijn met zorg ontworpen, met een unieke kromming die perfect aansluit op de contouren van je wimpers. Gemaakt van zacht en flexibel silicone, bieden ze een veilige en comfortabele grip tijdens het liftenproces, zonder de wimpers of de gebruikte lotions te verstoren.

Dankzij de Elleebana Lift Lockers geniet je van een moeiteloze behandeling, waarbij je wimpers keurig op hun plaats blijven zitten terwijl de chemische processen hun werk doen. Geen gedoe meer met losse wimpers.

Tell me more

Ultra-veilig: De Lift Lockers zijn zo ontworpen dat ze complementair zijn aan alle shields en rods van Elleebana. Maar ook shields van andere merken vanwege de flexi-soft silicone waarvan het gemaakt is.

Tree Tab Grip Efficiency: Erg makkelijk in gebruik. Je kunt de lockers plaatsen en verwijderen met je handen (met handschoenen) of met een pincet.

 Customizable: Kies uit de reeks kleuren voor de verschillende stappen tijdens de behandeling. maar om een richtlijn te geven die wij graag gebruiken:
“Oranje” Lift Lockers gebruiken we wanneer Lotion 1 aan het inwerken is.
Vervolgens schakelen we over naar “CLEAR” Lift Lockers terwijl Lotion 2 aan het inwerken is – Je hebt nu een goed zicht op gekruiste wimpers tijdens deze stap. Je ziet precies hoe de wimpers geplaatst zijn. En tot slot de  ‘ZWARTE’ Lift Lockers voor tijdens het verven. Elleebana heeft aan alle stappen gedacht

Duurzaam: Je kunt de Lift Lockers hergebruiken. Voor de Lift Lockers zijn dezelfde reinigingsmethoden vereist als voor siliconen (Flex) Rods of (Flex) Shields.

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?