Elleeplex Hyaluronic Boost Serum

Geavanceerde herstellende dagelijkse nazorg voor wimper- en wenkbrauwlifting

Elleeplex Hyaluronic Boost Serum is een geavanceerde herstellende dagelijkse nazorg voor wimper- en wenkbrauwlift, ontworpen om volume en elasticiteit op moleculair niveau te bieden.

Door het stimuleren van gezonde haargroei door de vorming van disulfide-crosslinks te verhogen, zorgt het voor het herstel van collageen en de inwendige haarstructuur, terwijl het de schubbenlaag doordringt om te versterken, te elastiseren en te stimuleren voor glanzende, sterke en gezonde wimper- en wenkbrauwgroei. 

Bevat een innovatieve mix

Met een divers scala aan zorgvuldig samengestelde innovatieve ingrediënten om wimper- en wenkbrauwhaarproblemen aan te pakken en haarverzorging te bieden na laminatiediensten, biedt Elleeplex Hyaluronic Boost Serum salons een betrouwbare nazorgbehandelingsoplossing om te gebruiken bij klanten en om aan hen te verkopen voor thuisgebruik.

Het Elleeplex Hyaluronic Boost Serum bevat een innovatieve mix van peptiden, natriumhyaluronaat, vitaminen en plantenextracten die direct volume, glans en optimale kracht geven om gezonde wimpers en wenkbrauwen te behouden na een wenkbrauwliftservice, waardoor ze weelderig, gehydrateerd en verjongd aanvoelen.

Een diepgaande duik in dit kleine flesje magie:

– Vegan
– Dierproefvrij
– Oftalmologisch getest
– pH-geoptimaliseerd tussen 5 en 6 op de pH-schaal
– Zeer geconcentreerde Provitamine B5 (Panthenol) bindt follikels, omhult en verzegelt vocht
– Natriumhyaluronaat verhoogt vochtopname en -gehalte om pluizigheid te verminderen
– Vitamine E (tocoferylacetaat) voor glans en kan droge huid of schilferigheid na wenkbrauwlaminaat verbeteren
– Kakadu Plum (Terminalia Ferdinandiana Plant extract) voor elastine-versterking en glansherstel terwijl het bescherming biedt tegen vrije radicalen veroorzaakt door omgevingsinvloeden
– Innovatieve mix van peptiden en aminozuren fungeert als cel-signaleringselementen, ondersteunend bij de productie van eiwitten die invloedrijk zijn bij haargroei
– Tarwe-, soja- en maïsmicro-eiwitten herstellen de interne structuur van het haar
– Zonnebloemzaadolie herstelt glans aan de beschermende laag van de haarvezel
– Gemaakt in Italië, ontworpen in Australië
– Moet binnen 3 maanden na opening worden gebruikt

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?