Reviews

Celine
Gevolgd bij Next Level Beauty
Lees verder
Afgelopen zaterdag een ontzettend leuke en leerzame training gevolgd bij Stephanie van Elleebana. Ik raad deze training zeker aan omdat, er genoeg aandacht geschonken word aan de mensen die er op dat moment zijn, ze zijn erg flexibel en vooral zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!!
Veerle
Gevolgd bij Beauty and Wellness Romana
Lees verder
Al enige jaren doe ik LashLift behandelingen maar had toch enkele zaken waar ik tegenaan liep. Tijdens de Master Lash Lift training, die ik bij Romana heb gevolgd, heb ik enorm veel ‘aha’ momentjes gehad! Enorm veel bijgeleerd Zeer duidelijke training!
Sophie
Gevolgd bij Harper's Beauty
Lees verder
Ik volgde hier de cursus Lashlift van Elleebana. Alles werd uitgelegd en nadien was het aan ons. Evelien ging regelmatig rond om te kijken of alles goed liep en of er vragen waren. Ze is heel zacht in omgang, biedt ondersteuning waar nodig is, moedigt de mensen aan. Ik werd goed begeleid en ga met een blij gevoel naar huis.
Michelle
Gevolgd bij Centre of Beauty
Lees verder
De Elleebana lash lift training gevolgd bij Carmen, een zeer leerzame cursus met super uitleg en begeleiding! Dankjewel!
Robin
Gevolgd bij Next Level Beauty
Lees verder
Ik heb een wimperlift training gevolgd bij Stephanie en de training was hartstikke duidelijke en goed uitgelegd. Het was absoluut geen probleem als je tussentijds een vraag wilde stellen of wat extra aandacht nodig had tijdens het praktijk deel. Ik kan het echt aanraden om bij Stephanie trainingen te volgen!! Ze is echt een topper!
An
Gevolgd bij Beauty & Wellness Romana
Lees verder
Ik volgde de online omscholing van elleebana en ben enorm tevreden! Romana staat steeds ter beschikking als je vragen hebt en is heel betrokken bij de online opleiding. Voor ieder probleem heeft ze een oplossing en is een echte kenner van haar vak! Ik ga zeeeeeker nog meer opleidingen volgen bij haar!
Lisanne
Gevolgd bij Forever Young
Lees verder
Super mooie en schone salon. Curcus lashlifting gehad en zeker een aanrader alles word super goed uitgelegd en zeker hele mooie resultaten van de lashlifting
Pascalle
Gevolgd bij Beauty & Wellness Romana
Lees verder
Ik ben vandaag bij Romana op training geweest, en het was top! Ze heeft alles duidelijk en goed uitgelegd, en ze heeft me veel tips en tricks gegeven om de behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.
Jodie
Gevolgd bij Forever Young
Lees verder
Vandaag een cursus gedaan voor henna brows van sharon. Een hele leuke lieve meid die goed is in haar vak. Was een hele leerzame en gezellige dag. Topper!
Alexandros
Gevolgd bij The Center Of Beauty
Lees verder
De Elleebana cursus Lash Lifting gevolgd bij Carmen. Ik ben heel tevreden over de één op één cursus waarbij alles goed en duidelijk word uitgelegd. Carmen heeft heel veel geduld en neemt de tijd voor je, zeker een aanrader!
Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?