Elleebana BrowHenna Training

Tijdens deze professionele training leer je de kunst van het vormgeven en verven van wenkbrauwen met behulp van onze hoogwaardige Brow Henna producten.

Geleid door ervaren trainers, zul je vertrouwd raken met geavanceerde technieken en methoden om natuurlijke en prachtig gedefinieerde wenkbrauwen te creëren.

uitgebreide trainingsmodules

Onze uitgebreide trainingsmodules omvatten theoretische diepgang, praktische oefeningen en hands-on begeleiding, waardoor je zelfverzekerd en bekwaam wordt in het leveren van uitmuntende resultaten. Bij succesvolle afronding van de training ontvang je een officieel Elleebana Brow Henna certificaat, waarmee je je expertise kunt aantonen en vertrouwen kunt opbouwen bij jouw cliënten.

Of je nu een ervaren brow artist bent of net begint met het aanbieden van brow henna behandelingen, de Elleebana HennaBrow Startkit biedt de perfecte basis voor succes.

Met 5 hoogwaardige tinten, diverse Browhenna benodigdheden en uitgebreide ondersteuning kun je zelfverzekerd en met trots jouw Brow Henna services uitbreiden en verfijnen. 

Jouw Investering

Elleebana BrowHenna Training

325,- Incl. startkit, trainingsboek & officieel certificaat

Bereid je voor op een meeslepende leerervaring en schrijf je vandaag nog in voor de Elleebana BrowHenna Training bij een van onze officiële Elleebana Trainers. En ontdek de sleutel tot wenkbrauwen die zowel prachtig als onderscheidend zijn.

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?