Elleebana One Shot Lash Lift Training

Leer de finesse van het creëren van prachtig gekrulde wimpers die de ogen doen stralen.

Met onze uitgebreide trainingen, begeleid door doorgewinterde professionals, ontdek je de meest geavanceerde technieken en inzichten om perfecte wimperliftresultaten te bereiken. 

Ben je klaar om je vaardigheden te verfijnen en uit te groeien tot een expert in de kunst van wimperlifting? Ontdek alles wat je nodig hebt om keer op keer de perfecte wimperlift bij jouw klanten te creëren! 

Leer onder begeleiding van doorgewinterde experts

Ontdek de kunst van wimperlifting onder begeleiding van doorgewinterde experts en leer de geavanceerde technieken die nodig zijn om prachtig gekrulde en volle wimpers te creëren die de natuurlijke schoonheid van je klanten versterken.

Onze uitgebreide trainingsmodules omvatten een grondige verkenning van de wimperanatomie, gevolgd door praktische instructies over de juiste technieken en methoden voor een perfecte uitvoering. Met hands-on begeleiding en praktijkervaring zul je zelfvertrouwen opbouwen en klaar zijn om deze vaardigheden direct toe te passen in je professionele praktijk.

Bij aanvang ontvang je een volledige startkit, inclusief een uitgebreid theoretisch handboek, om je leerproces te ondersteunen en te versterken.

Bovendien, bij succesvolle afronding van de training, wordt je beloond met een officieel Elleebana certificaat, waarmee je je bekwaamheid kunt aantonen en vertrouwen kunt opbouwen bij je klanten.

Jouw Investering

Elleebana Wimperlift Training          Elleebana Wimperlift Omscholing*

325,- Incl. startkit, trainingsboek & officieel certificaat  
249,- Incl. startkit, trainingsboek & officieel certificaat 

*Een omscholingscursus kan alleen worden gevolgd als je al in het bezit bent van een wimperlift certificaat van een ander merk.

Streef ook jij naar perfectie en het leveren van prachtige resultaten voor jouw klanten? Mis dan deze kans niet en schrijf je vandaag nog in voor de Elleebana Wimperlift Training bij een van onze erkende trainers. Bereid je voor om jouw vaardigheden te verfijnen en jouw professionele carrière naar ongekende hoogten te brengen.

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?