Elleeplex Profusion Browlift Training

Deze transformationele cursus tilt brow lifting naar een hoger niveau door ’s werelds meest innovatieve stap 3 – ReGEN met POWERBOND-technologie te incorporeren. 

Onder deskundige begeleiding van onze Elleebana trainer  neem je deel aan de meest uitgebreide theoretische sessie en ga je aan de slag op jouw eigen model.

Deze unieke toepassing biedt jouw waardevolle tijdbesparende methoden zonder de resultaten van de klanten in gevaar te brengen door ingrediënten te gebruiken die wetenschappelijk bewezen zijn om het volume onmiddellijk te verhogen en haren met 21% te versterken en de elasticiteit met 18%.

Leer alle aspecten van Brow Lifting

We bieden diepgaande instructies over alle aspecten van brow lifting,  inclusief haarstructuur en huidanatomie en het verven van de wenkbrauwharen.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom bieden we uitgebreide training over gezondheid, veiligheid en hygiëne, zowel voor jouw klanten als voor jezelf. We bespreken ook pre-procedure voorbereidingen en  contra-indicaties.

Daarnaast delen we uitgebreide kennis over productinformatie, gebruik en opslag, en bieden we praktische tips voor het uitvoeren van consultaties en het herkennen van reacties. 

Of je nu een ervaren professional bent die jouw vaardigheden wil verbeteren of een beginner die een nieuwe carrière wil beginnen, onze cursussen bieden jou de kennis en praktische training die je nodig hebt om succesvol te zijn. We kijken ernaar uit jou te verwelkomen op onze cursus en je te helpen jouw doelen te bereiken in de wereld van brow lamination.

Na het voltooien van onze cursus zul je vol vertrouwen kunnen  brow liften, inclusief het integreren van ReGEN powerbond-technologie en het beheersen van wenkbrauwverven met het Elleeplex Profusion System.

Jouw Investering

Elleeplex Profusion Browlift Training

275,- Incl. startkit, trainingsboek officieel certificaat

Prijs ex BTW

Mis deze kans niet om jouw professionele ontwikkeling te versnellen en jouw klanten te verrassen met verbluffende resultaten. Schrijf je vandaag nog in voor de Elleeplex Profusion Browlift Training bij een van onze officiële trainers  en zet de eerste stap naar een succesvolle en lonende carrière in de schoonheidsindustrie.

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?