FAQ Brow Henna

Hoe krijg ik een langdurige henna afdruk op de huid met Henna Brows?

Je huid regenereert dagelijks, dus het is altijd moeilijk om te zeggen hoelang een henna afdruk op een bepaald huidtype in het wenkbrauwgebied zal blijven zitten, aangezien onze huid van persoon tot persoon verschilt.

Sommige klanten hebben een vette huid en andere klanten hebben een droge huid, en deze omstandigheden kunnen de duur van de henna afdruk beïnvloeden en de huid meer resistent maken tegen kleuring.

We zeggen dat de henna kleuring overal van 2 tot 14 dagen op de huid kan blijven zitten; het gebruik van donkere kleuren zal een krachtiger en langduriger effect geven. De donkere kleuren zoals zwart en donkerbruin in het Elleebana-assortiment bevatten een hoger percentage indigopoeder dat helpt om warmte te neutraliseren en krachtigere resultaten te geven. Je kunt de donkere pigmenten mengen met de lichtere kleuren in het assortiment, bijvoorbeeld 5% Zwart met 95% Blond.

Het volledige 20-30 minuten laten zitten van de henna en het volledig laten drogen kan helpen om de beste resultaten te geven. Zorg er altijd voor dat de huid grondig gereinigd is voorafgaand aan de behandeling. Je kunt ook lagen henna toevoegen terwijl het droogt; sommige klanten met meer resistente huid profiteren van dit type toepassing.

Lotions, zweet, haarproducten en alles wat op de huid zit, vormen een barrière tussen de huidcellen en de henna, waardoor de henna afdruk lichter kan uitvallen. Zorg ervoor dat de huid volledig schoon is voordat je henna aanbrengt. Was het gebied met een reiniger en Elleebana shampoo en let op: zelfbruiningsproducten, bodybutters, zonnebrandcrèmes en andere diepe moisturizers kunnen een paar dagen nodig hebben om de huidcellen te verwijderen. Dit zal van invloed zijn op je henna afdruk.

Henna op het haar zou vele weken moeten blijven zitten, en er is een goede markt van klanten die zeggen dat ze het gevoel hebben dat henna langer op het haar blijft zitten dan sommige permanente wenkbrauwkleuringen. Elleebana Henna bevat ook voedingsstoffen om de haargroei te helpen herstellen en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen te behouden.

De henna laat een gele waas achter rond het wenkbrauwgebied, waarom is dit?

Huidverzorging, moisturizers, zonnebrandcrème, spraytan kunnen een paar dagen nodig hebben om de huidcellen te verlaten en dit zijn meestal de boosdoeners voor deze problemen. Je moet de huid zo goed mogelijk reinigen om je kans op een betere henna afdruk en langduriger resultaat op het haar te vergroten.

Wat zijn de meest populaire mengverhoudingen? Kan ik de hennakleuren mengen?

Er zijn veel mengverhoudingen die je kunt gebruiken met Elleebana Henna, dat is wat we er zo fijn aan vinden, je kunt bijna elke kleurencombinatie bedenken en aanpassen aan de behoeften van je klanten.

Hier zijn enkele eenvoudige voorbeelden om meer een as-toon te creëren:

  • Asblond – 10% zwart en 90% blond
  • As lichtbruin – 10% zwart en 90% lichtbruin
  • As natuurlijk bruin – (10% zwart of 10% donkerbruin) en 90% natuurlijk bruin

Het toevoegen van zwart of donkerbruin aan je mix zal echt helpen om een langduriger resultaat te bereiken en warmte te neutraliseren. Het zal altijd afhangen van de basiskleur van het haar van je klanten. Elleebana biedt enkele echt lichte kleuren voor die klanten die alleen een subtiele tint voor het haar willen en geen henna afdruk willen.

Als mijn klant altijd spraytan gebruikt, hoe kan ik voorkomen dat dit de kleur beïnvloedt?

Als er spraytan in de huidcellen zit, is er een kans dat het een gele of groene tint op de huid rond de wenkbrauwharen veroorzaakt. Het is altijd het beste als je klanten twee weken voor het aanbrengen van wenkbrauwhenna spraytan vermijden.

Als mijn klant geen warmte wil, hoe lang kan ik een donkere kleur laten zitten zonder dat het te donker wordt?

Dit zal altijd afhangen van de basiskleur van het haar waar je aan werkt, het beste wat je kunt doen is zoveel mogelijk verschillende variaties van huidtests op jezelf uitvoeren, zodat je vertrouwd raakt met de kleurverhoudingen en hoe donker ze op de huid en het haar worden. Over het algemeen koelt henna snel af nadat het is aangebracht als het warm is op sommige klanten. Je kunt indien nodig wat wenkbrauwpoeder aanbrengen om de warmte in de tussentijd te neutraliseren. Sommige klanten hebben geen last van warmte met henna.

Hoe lang duurt het voordat de ware kleur naar voren komt?

Bij veel klanten is de kleur direct na de behandeling perfect, echter, als er wat warmte is, kan het binnen 10 minuten afkoelen en bij sommige klanten kan het een uur of twee duren. Het hangt af van de gebruikte kleuren en de basiskleur van het haar van de klant.

Kan ik wimpers verven met henna?

Nee, gebruik Elleebana Brow Henna niet om wimpers te verven. Gebruik alstublieft professionele wimperverfproducten voor deze procedure.

Bevat Elleebana Henna PPD?

Ja, de meeste henna voor wenkbrauwen bevat een zeer kleine hoeveelheid P-Aminophenol, Phenylenediamine of Diamino-phenoxyethanol, en sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor deze ingrediënten. Hun doel is om de henna een snellere verwerkingstijd te geven, de warmte te neutraliseren en een langduriger resultaat te geven. Zonder deze ingrediënten zouden ze niet snel genoeg verwerken en zou het geen zin hebben om dit als een schoonheidsbehandeling in een salon aan te bieden. De service zou te lang duren en de resultaten zouden niet voldoende zijn.

Hoe snel na een hennabrow behandeling kan ik over de wenkbrauw van een klant heen kleuren met een donkerdere henna-kleur?

Je kunt meteen een donkerdere kleur over de bovenkant aanbrengen. Elleebana Brow henna is aanpasbaar en heeft een breed scala aan kleuren, van Zwart tot een zeer lichte Blond, dus je kunt veel van de kleuren samen mengen, maar je kunt ook een andere laag over de bovenkant aanbrengen als je het gevoel hebt dat je een donkerder resultaat wilt.

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?