FAQ Brow Lift

Is brow lamination schadelijk voor de wenkbrauwen?

Het chemische proces waarbij de disulfidebindingen binnen de wenkbrauwharen worden verbroken, is schadelijk voor het haar als het niet correct wordt uitgevoerd. Dit betekent dat het resultaat van de behandeling of de conditie van de wenkbrauwen van de klant grotendeels wordt bepaald door de gebruiker van de producten. Overprocessing van de wenkbrauwen betekent dat de bindingen ofwel niet goed genoeg kunnen worden hervormd, ofwel zo ver worden verbroken dat ze overprocessed raken.

De toevoeging van Elleeplex ReGen Next Gen in combinatie met onze unieke browliftformule in de browliftlotion biedt vocht, voeding en ondersteuning aan het wenkbrauwhaar terwijl de verbindingen worden verbroken om het haar te verzachten en ondersteuning te bieden.

Mijn klant is allergisch voor wimper- en wenkbrauwverf – Kan zij een browlift krijgen?

De ingrediënten die waarschijnlijk allergieën veroorzaken bij een wimper- of wenkbrauwverf zijn niet dezelfde ingrediënten die in een laminatieproduct worden aangetroffen, dus het uitvoeren van een wenkbrauwlaminering is veilig, zolang het niet gevolgd wordt door een wenkbrauwverf. Voor alle klanten die gevoeligheden hebben uitgedrukt bij eerdere behandelingen, is het het beste om te controleren of ze een ingrediëntenallergietest hebben laten uitvoeren door een dermatoloog of allergoloog. Er kunnen meer dan één ingrediënt zijn waar ze gevoelig voor zijn en uiteraard is het uitvoeren van een patchtest verplicht.

Wat kan ik doen als de wenkbrauwen van mijn klant overmatig zijn behandeld en er schade optreedt?

Je zou Elleeplex-nazorg kunnen aanbieden als een conditionerende en voedende lotion voor de wenkbrauwen van je klant die ze dagelijks kunnen aanbrengen om niet alleen te helpen bij voeding, maar ook bij styling, om de wenkbrauwen te ondersteunen en de broodnodige voeding te bieden om ze weer gezond te laten groeien.

Wat kan ik doen als de wenkbrauwen van mijn klant niet voldoende zijn gelift?

Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden: Ten eerste moet je de vervaldatum van het product controleren en kijken of het product correct is opgeslagen. Ten tweede, controleer de etniciteit van de achtergrond van je klant, misschien betekent de kracht of genetische structuur van het haar dat ze een langere verwerkingstijd nodig hebben. Ten derde, zorg voor een consistente plaatsing van de lotion en de juiste hoeveelheid rek die wordt toegepast op de wenkbrauwhaartjes.

Kun je ongelijkmatig gelifte wenkbrauwen repareren?

Het is mogelijk dat sommige klanten een sterkere follikelrichting hebben bij één wenkbrauw. Als dit het geval is, moet je dit noteren op de klantenkaart en hiermee rekening houden wanneer ze langskomen door de sterkere wenkbrauw langer te behandelen.

Wat moet ik doen als de browlift is weggevallen na het verven?

Het gebruik van een ander merk wenkbrauwverf dan Elleeplex Profusion wimper- en wenkbrauwverf in combinatie met de Elleeplex oxidant kan resulteren in het uitvallen van een wenkbrauwlaminaat.

Kan mijn klant wenkbrauwmake-up dragen?

Absoluut – het wordt echter aanbevolen om wenkbrauwmake-up enkele dagen te vermijden nadat de wenkbrauwlamineringsservice is voltooid. Als je hun wenkbrauwen hebt geverfd, is er niet veel meer nodig omdat ze de eerste 24-48 uur niet zullen wassen of spoelen en hun wenkbrauwen er fantastisch uit zullen zien. Het is prima om na de behandeling alleen Elleebana Precision Brow Series potloden te gebruiken voor een kleine bijwerking om eventuele kleine onvolkomenheden op te vullen. Na die initiële periode is het gebruik van een wenkbrauwmake-upproduct zoals Elleebana Precision Brow Series een fijne punt en heeft het een mooie wasachtige afwerking om zowel een geschaduwde geblendde afwerking als een gedefinieerde warrige bovenlijn te creëren die de gelamineerde look aanvult.

Wanneer moet ik mijn klant opnieuw boeken voor een browlift?

Over het algemeen zeggen we dat een laminering tot 6 – 8 weken of langer bij klanten zou moeten blijven – maar de groeicyclus van de wenkbrauwen moet in aanmerking worden genomen en vaak zullen wenkbrauwen langer duren om opnieuw te groeien dan wimperklanten. Als je merkt dat je klant veel nieuwe haargroei heeft, kun je dit aan hen laten zien en hen aanbevelen hun volgende laminering eerder dan 6 weken opnieuw in te plannen – misschien zou 4 weken passend zijn. Andere klanten kunnen een extreem langzaam proces van wenkbrauwregroei ervaren en hebben slechts om de 8 – 10 weken een laminering nodig. 

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?