Profusion Try Out

Hey Beauty Lover!

Super tof dat jij de Elleeplex Profusion Lift Lotions gaat uitproberen! We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaring. Stiekem hopen we natuurlijk dat jij net zo verliefd wordt op Profusion als wij zijn.

Ben je overtuigd en wil je met de Elleeplex Profusion Lotions gaan werken? Dan kun je alle producten eenvoudig bestellen in de webshop van COCO House Of Beauty.

Als dank voor jouw feedback krijg je na het verzenden van jouw feedback een kortingscode toegestuurd voor eenmalig 20% korting op je eerste bestelling van Profusion producten.

Probeer het nu en ontdek zelf waarom Elleeplex Profusion by Elleebana de favoriet is in de wereld van wimperlifting!

De Elleeplex Profusion wimper- en wenkbrauw lift lotions van Elleebana zijn innovatieve producten ontworpen om natuurlijke wimpers en wenkbrauwen een prachtige lift en vorm te geven. Deze lotions zijn ontwikkeld met een geavanceerde formule die niet alleen langdurige resultaten biedt, maar ook de gezondheid van de haren bevordert.

Deze fantastische producten zijn niet alleen perfect voor wimperlifting, maar ook voor browlifting. Omdat de lotions veilig op de huid kunnen worden gebruikt ( wat niet kan met de One Shot Lotions!), kun je met één product twee behandelingen uitvoeren. Hoe handig is dat?

Het betekent ook dat je combi behandelingen kunt aanbieden, wat geweldig is voor je inkomsten. Daarnaast zijn de inwerktijden nog steeds kort, waardoor de behandelingen snel en efficiënt zijn. Dit betekent dat je meer klanten kunt helpen in minder tijd, zonder in te leveren op de kwaliteit van de resultaten.

We zetten even een paar voordelen voor je op een rij:

  • Dubbele Functie: De lotions kunnen zowel voor wimper- als wenkbrauwliften worden gebruikt, waardoor ze veelzijdig en kosteneffectief.
  • Voedende Ingrediënten: De formule bevat voedende en versterkende ingrediënten zoals aminozuren, peptiden en vitaminen. Dit helpt om de haren sterk en gezond te houden, terwijl ze tegelijkertijd gelift en gestyled worden.
  • Langdurige Resultaten: De Elleeplex Profusion lotions bieden langdurige resultaten die tot 6-8 weken aanhouden, afhankelijk van de natuurlijke haargroei- en verzorgingsroutine van de klant.
  • Zachte Formule: De producten zijn ontwikkeld om zacht te zijn voor de haren en de huid, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste huidtypes en minimaliseren ze de kans op irritatie.
  • Snelle Behandelingstijd: Dankzij de geavanceerde formule kan de behandeling in een korte tijd worden uitgevoerd, wat zowel voor de klant als de stylist efficiënt is.

Ontdek hoe de Elleeplex Profusion lotions je salon een boost kunnen geven door je klanten prachtige, langdurige resultaten te bieden voor zowel hun wimpers als wenkbrauwen.

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?