YOUR GUIDE TO ELLEEPLEX PROFUSION

JE GIDS VOOR ELLEEPLEX PROFUSION 

Hoewel het misschien de nieuwere speler is, zijn we er zeker van dat het Elleeplex Profusion-systeem van Elleebana geen introductie meer nodig heeft. Het is wereldwijd bekend geworden om zijn zachte, effectieve en consistente resultaten. Met al meerdere prijzen op zak is Elleeplex Profusion de gouden standaard voor stylisten  die uitstekende resultaten en gezonde wimpers waarderen.

🏆 2022 Beste Wenkbrauwmerk – Lash & Brow Awards UK

🏆 2022 Beste Wimperproduct – Lash & Brow Awards UK

🏆 2023 Browlift van het Jaar – ASCP Reader’s Choice Awards

🏆 2023 Community Fav Wenkbrauw- en Wimperbehandeling – Lipgloss & Aftershave Fav Awards

Hoewel Elleebana One Shot altijd de favoriet zal zijn voor snelle verwerkingstijden en het liften van eigenwijze wimpers, is er altijd ruimte voor innovatie. Dus, na feedback van duizenden technici en klanten over de hele wereld en 2 jaar ontwikkeling achter de schermen, werd Elleeplex Profusion geboren!

Voordelen die boekdelen spreken:
 Een van de opvallende kenmerken van het Elleeplex Profusion-systeem is de dubbele functionaliteit. Het systeem kan worden gebruikt voor zowel wimper- als wenkbrauwlift, wat de gebruiker ultieme behandelingsflexibiliteit biedt.

🌱 Elleeplex Profusion is veganistisch en  een volledig plantaardig systeem.

🧡 In tegenstelling tot One Shot en andere formules op de markt, maakt Elleeplex Profusion gebruik van een cysteamine HCL-actief in plaats van thioglycolaat. Dit actieve bestanddeel zorgt voor zachte en effectieve wimperlift-/laminatieresultaten die de wimpers gezond houden. 

⭐️ Een ander belangrijk voordeel van het liften met Profusion is de zachte uitgroeifase, jawel, geen onhandelbare uitgroei meer! Naarmate de tijd verstrijkt, ontspannen de wimpers, waardoor de uitgroei er natuurlijker uitziet. Wist je trouwens dat wimpers al na 6 weken opnieuw gelift kunnen worden, in plaats van de 8 weken die we aanbevelen voor One Shot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi,
Waar kan ik je mee helpen?